top of page
2.jpg
Organic Food Badge 3

Нашите продукти са

без глутен, без мая, без консерванти, без стабилизатори, без ГМО!

Всички семена се мелят чрез насичане директно преди употреба в печивата. Tова запазва полезните качества и предотвратява окисляването на полезните мазнини, съдържащи се в тях. В нашите продукти се ползва само морска сол, която купуваме на кристали. За деня мелим нужното количество, така се застраховаме, че не използваме сол, която е обработена с химикали за да остане бяла на цвят и сме сигурни, че в нашата сол няма другият химикал, който индустрията използва за да се предпази от вкаменяване солта.

 

Всички подправки са с високо качество и се прилагат след финно смилане и минаване през сито. За да сме сигурни, че в тях няма примеси на царевично нишесте, глутено съдържащи брашна и всички други пълнежи, които индустрията употребява. Всички мазнини са или студено пресовани или сурови тахани. Ние ползваме растителни масла!

 

Всички печива се пекат на температура от 160 до 170 градуса за да сме сигурни, че всички качества ще се запазят в крайният продукт. Всички печива се пекат или без форма или в хартиена такава. Не ползваме нито тефлон, нито алуминий.

 

Ние можем да предложим хляб за здраве, за диета, за страдащи от глутенова непоносимост, за диабетици, за желаещи да свалят килограми, за страдащи от автоимунни заболявания, за вегетарианци, за вегани, нашите продукти са с много ниско съдържание на въглехидрати.

Видео

bottom of page